Beste dansers,

Zoals jullie weten komt het N.K. Rolstoeldansen naar Soest  op zaterdag 9 mei en de Grote prijs van Soest is op zondag 10 mei. Om een grote kale wand in de danszaal aan te kleden hebben wij een groot spandoek gesponsord gekregen. Maar wat zet je daar nu op?!?

Nu willen wij een grote panoramafoto laten maken van héél veel dansparen van alle categorieën en niveaus. Het idee is om het plezier in dansen en de sportiviteit in beeld te brengen. Dit spandoek komt dus in de sporthal te hangen en kan ook op andere wedstrijden gebruikt worden. De fotolocatie zijn de mooie Soesterduinen.


Wat is de bedoeling?
Kom zaterdag 18 april om 10:00 uur in volledige wedstrijdkleding naar de dansschool. Vanaf daar vertrekken we naar de fotolocatie ongeveer 5 minuten van de dansschool vandaan. We parkeren op de parkeerplaats bij openluchttheater Cabrio aan de linkerkant van de weg borden Cabrio:Soesterbergsestraatweg Soest.

Als je niet in wedstrijdkleding kan reizen (openbaar vervoer of fiets etc.) dan kan je je bij ons in de dansschool verkleden.
Wij stellen het erg op prijs als je ook op de foto wilt komen om te laten zien hoe leuk dansen is!

Opgeven kan met een mail naar: gina@sepp.nl

Het is niet meer mogelijk om te reageren.