Het Kerstseizoen wordt zoals gewoonlijk de laatste jaren gestart met de Christmas Challenge Trophy (CTT).
Op 14 december 2019 kwamen de deelnemers en bezoekers weer naar Oldenzaal, naar dansschool Rouwhorst.

Het was een heel fijne en gezellige wedstrijd en aan kwaliteit geen gebrek. Tjonge, tjonge wat werd er gepresteerd, ongelooflijk.
Corrie heette iedereen van harte welkom en stelde natuurlijk eerst de juryleden voor. Want de dansers zijn belangrijk, maar het beoordelen van de prestaties is ook een zeer belangrijke factor van een wedstrijd. De juryleden waren: Margret Brix (GB), Mary ter Horst(NL), Hudson Louis(NL), Gert Rickhoff (NL) en Norbert van Wijk (NL).

De prestaties op de dansvloer spraken voor zich. En naast het presteren viel vooral het plezier op. Oké, een zaal in kerststemming helpt ook mee, maar dan nog…. Het is ongelooflijk om te zien dat dansers bij elke wedstrijd en dat soms al jaren lang continue laten zien dat het plezier in dansen niet minder wordt. Sterker nog, vaak wordt het alleen nog maar groter.
Maar helaas is plezier alleen niet voldoende om een finaleplaats te behalen; het dansgedeelte moet natuurlijk ook picobello in orde zijn. De juryleden hadden na een zware, lange dag de plaatsen 1 tot en met 6 (soms 7) verdeeld.

De Kerstman had ondanks zijn drukke werkzaamheden de tijd gevonden om de medailles uit te reiken en werd daarbij ondersteund door Ger van Zandwijk.
Iedereen kon terugkijken op een geweldig start van het Kerstseizoen. De dansers, de toeschouwers en niet te vergeten: het team van dansschool Rouwhorst, het team van Henk Peter Vos (muziek), de EHBO, TNS (rolstoeltechnische ondersteuning) en het team van SRN onder leiding van de onvolprezen Corrie van Hugten.
Fijne feestdagen en tot ziens in 2020; hopelijk met heel veel dansplezier en danssucces.

Namens Corine Meijer-van Breukelen

Het is niet meer mogelijk om te reageren.