Beste danser, leraar, begeleider,

In de bijlage tref je de uitnodiging aan, onze “flyer” voor de dansdag met workshops op 21 maart 2020 a.s. Het wordt weer een dag vol gezelligheid en uitdagende workshops in ( Let op!! ) ANDERE locatie.

NIEUW is de mogelijkheid om een dans te laten zien op je eigen muziek die je thuis hebt geoefend, max. 3 minuten.
Wij zouden het leuk vinden als je / jullie aan alle aanwezigen iets moois wilt laten zien. Dit mag je alleen, in duo’s of als groep aan ons presenteren.

Wanneer je dit graag wil, schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Lever je muziek in als MP3 bestand vóór 15 maart, zodat we de kans krijgen om e.e.a. te testen.

Ook dit jaar weer de show, van alles wat geleerd is tijdens de dag, die we met zijn allen gaan maken aan het einde van de dag.

Met het bijgevoegd inschrijfformulier kun je je (weer) inschrijven, geef in het laatste vak je keuze aan, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Hier geldt dat we met de eerste inschrijvingen niet schuiven, maar de kans hierop groter wordt als je later reageert.

Deel deze email gerust met iedereen die je kent; andere “dansers”, of zelfs met iemand die nog nooit heeft gedanst, de workshops zijn zo toegankelijk dat iedereen kan deelnemen. We gaan weer leuke dansen leren en bouwen er samen een feest van. IEDEREEN mag meedoen! IEDEREEN DANST!!!

Zoals ook op het inschrijfformulier staat kun je voor meer informatie bellen met Corrie van Hugten.

“Ik zal (per mail) zo snel mogelijk reageren op je inschrijving, en bevestigen dat deze binnen is, maar dit duurt soms een paar dagen”.

Zie verder ook onze Facebookpagina; inclusivedancenl – waarop de leraren zich de komende tijd zullen presenteren en je de laatste nieuwtjes leest over de dag zelf. Dus, ik zie je inschrijving graag retour, samen met alle andere enthousiaste dansers.

Download  Het inschrijfformulier

Met hartelijke groet,

Mieke Peters
Secretaris

Het is niet meer mogelijk om te reageren.