Bent u op zoek naar een danspartner en wilt u op deze site een oproep doen, mail dan naar de webmaster van deze site en uw oproep wordt in deze rubriek geplaatst.

Webmaster
webmaster@rolstoeldansen.nl


Danspartner gezocht

Geachte heer/mevrouw,
Mijn naam is Marije Jonkman en ik dans sinds 2 jaar bij REVAS rolstoeldansen in Heerhugowaard.
Nu ben ik op zoek naar een staande partner. Wij dansen op de woensdagavond van 18.45 uur tot 20.00 uur (beginners combi) in het Dorpshuis Middenweg 539 in Heerhugowaard Noord.

Heeft u interesse, neem dan contact met mij op via Tel. 06 51 51 39 38 s.v.p.

Hartelijke groet,
Marije


Danspartner gezocht

Beste lezer,
Via deze site wil ik een oproep doen. Ik wil graag leren rolstoel dansen. Daar ik geen partner heb en niemand in mijn omgeving heb die hier belangstelling voor heeft zoek ik iemand die met mij wil leren combi dansen. Dus ik zoek een valide danspartner. Ik heb een speciale lichtgewicht dansrolstoel.
Mijn naam is Henny en ik ben een part-time werkende vrouw van 61 jaar, maar mijn hart is nog steeds 40 jaar. Eigenlijk wil ik al heel lang rolstoel leren dansen, maar ik heb er nooit aan gedacht om een danspartner via deze weg te zoeken. Ik ben woonachtig in Den Haag, maar enige afstand is voor mij geen probleem.Dus omgeving Den Haag is ook oké.
Het zou erg leuk zijn als ik een reactie mag ontvangen.

Met vriendelijk groet,
Henny

Danspartner gezocht

Hallo,
Ik ben Bianca en woon in Kampen, ik ben 34 jaar en zit in een elektrische rolstoel. Ik ben opzoek naar een staande danspartner in de regio Overijssel/Gelderland. Ik heb selectie klasse gedanst met mijn vorige danspartner in het rolstoeldansen. Wie heeft er interesse en zou is een dansje met mij willen wagen?! Ik heb veel dans ervaring.

Je kan me altijd bellen op tel.: 06 – 4547 47 24

Groetjes Bianca


Danspartner gezocht

Hallo Dames,
Mijn naam is Ton Beelen,ben 41 Jaar oud en ik woon in Horst.

Voor het dansseizoen 2015/2016 ben ik opzoek naar een jonge nieuwe Rolstoeldanspartner in de A-klasse Combi Ballroom/Latin, die uit de buurt komt van Venlo/Venray/Eindhoven en Nijmegen.
Zelf ben ik niet degene die in de rolstoel zit, maar ik ben opzoek naar een nieuwe rolstoeldanspartner om mee te gaan dansen.
Aan enthousiasme en doorzettingsvermogen is bij mij geen gebrek en ben altijd bereid om iets nieuws te leren. Indien noodzakelijk ben ik best bereid om een stukje te reizen mits het binnen de perken blijft. Lijkt het jou leuk om samen met mij dit avontuur aan te gaan? Dan hoor ik graag van jou via een bericht.

Groetjes en tot Snel,
Ton Beelen.

Berichten sturen naar: tonbeelen@hotmail.com

Assistent(e) gezocht

Voor onze rostoeldansclub "Lucky Seven" in Sassenheim (Onderdeel van Stichting "De Zevensprong") zoeken wij, Finy Jansen en Gerrit Vreeken een assistent(e) om ons te helpen en eventueel in de nabije toekomst de club over te nemen Dit omdat we na 20 jaar lesgeven onze leeftijd beginnen te voelen en het stokje willen doorgeven aan een jonger iemand.

Wie voelt zich geroepen?
Wij dansen op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur, hebben 14 leden en dansen alleen duo.

Interesse? Bel of mail Finy Jansen
Mail: finy.jansen@versatel.nl  |  Tel. 0297-523537

Danspartner gezocht

Ik ben een vrouw van 62 Jaar en woon in Leeuwarden. Ik zoek een Mannelijke of Vrouwelijke danspartner. Ik heb een aantal jaren gedanst in de debutantenklasse. Dansen is mijn passie.
Zelf ben ik heel enthousiast met het rolstoeldansen. En straal dat ook wel uit, al zeg ik het zelf.
Ikzelf zit in een rolstoel en wil gewoon weer heel graag aan trainingen en wedstrijden gaan deelnemen. Dus ben jij ook zo enthousiast als ik, dan ben jij het type dat ik zoek.
Vervoer is geen probleem. Mijn hand- en schouderfuncties zijn goed.

Hannie Bruinsma – van der Mark
e-mail: hanniebruinsma@gmail.com  |  Mobiel: 06 – 183 76 170

Danspartner gezocht

Beste dansers,
Vanaf Vrijdag 20 September beginnen bij Dans Centrum Sepp de lessen weer! Onze dansgroep bestaat uit zowel beginnende als wedstrijddansers. Op dit moment kunnen we in beide groepen nog rolstoelers gebruiken! Natuurlijk zijn staande partners en/of paren ook zeer zeker welkom.
Ons motto: “Hoe meer mensen, hoe meer plezier.”

Mocht je geintresseerd zijn bel/of mail of kom langs op onze Open dag op vrijdag 6 6eptember vanaf 7 uur.
email: gina@sepp.nl  |  rubke81@hotmail.com

Hopelijk tot snel..

Danspartner gezocht

Hallo,

Ik ben Anne (30 jaar)en zit in een rolstoel. Ik doe al enkele jaren aan rolstoeldansen.
Mijn staande danspartner wil stoppen. Daarom zoek een nieuwe partner die met mij wil rolstoeldansen.
Ik woon in Uden en dans in Zeeland. Voor vervoer wordt gezorgd.

Meld jij je aan?? Of kom kijken.

Gr.Anne Koenders

Danspartner gezocht

In de buurt van Den Bosch zou ik heel graag in de avond stijldansen / rolstoeldansen (ik heb geen lichamelijke handicap).
Ik ben vrouw, 70 jaar jong, enthousiast, vitaal en op zoek naar een danspartner en ik wil graag in de avond stijldans-lessen volgen. Ik ben bereikbaar op: spullen@xmsnet.nl

Zullen we dansen?

Danspartner gezocht

Ik ben opzoek naar een danspartner die zowel rolstoel als normaal wil dansen. Ik heb goede en slechte dagen, dus zit gedeeltelijk in een rolstoel. Mijn voorkeur gaat uit naar rolstoeldansen.

Ik ben 25 jaar en heb ervaring met stijldansen, helaas nog niet met rolstoeldansen. Ik kom uit Tilburg en zoekende naar een dansschool. Ik ben zeer gemotiveerd, want dansen kan ik echt mijn emoties inleggen. Het liefst begin ik zo snel mogelijk weer met wedstrijden.

Groetjes,
Mayke Kikstra
Tel. 06 – 243 38 343