flyerGeachte danser/lezer,

In de bijlage tref je de uitnodiging aan, onze “flyer” voor de dansdag met workshops op 16 maart a.s. Het wordt weer een dag vol gezelligheid en uitdagende workshops met ook dit jaar de show die we met zijn allen gaan maken aan het einde van de dag.

Met het bijgevoegd inschrijfformulier kun je je (weer) inschrijven, geef in het laatste vak je keuze aan, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Natuurlijk geldt ook hier dat we met de eerste inschrijvingen niet schuiven, maar de kans hierop groter wordt als je later reageert.

Deel deze email gerust met andere “dansers”, of zelfs met iemand die nog nooit heeft gedanst, de workshops zijn zo toegankelijk dat iedereen kan deelnemen.
We bouwen er samen een feest van, en iedereen mag meedoen!

Zoals ook op het inschrijfformulier staat kun je voor meer informatie bellen met Corrie van Hugten. Ik zal (per mail) zo snel mogelijk reageren op je inschrijving, en bevestigen dat deze binnen is, maar dit duurt soms een paar dagen.

Zie verder ook onze Facebookpagina; inclusivedancenl – waarop de leraren zich de komende tijd zullen presenteren en je de laatste nieuwtjes leest over de dag zelf. Dus, ik zie je inschrijving graag retour, samen met alle andere enthousiaste dansers.

Download

Met hartelijke groet,

Mieke Peters
Secretaris
Tel: +31 6 479 04 347
E-mail: info@inclusivedancenl.nl

Het is niet meer mogelijk om te reageren.