Wanneer: zaterdag 22 juni 2019
Tijdstip: 10:00 zaal open – wedstrijd 11:00 t/m 16:30 uur Sport- en Feestzalencomplex ’t Brugeind
Waar: De Leeuwerik 33, 5861 BZ, Meerlo

Stichting BES ondersteunt sporten voor mensen met een beperking mede met de doelstelling van integratie. De groepen van stichting BES bestaan uit een jongeren sportgroep (GFiT), dansgroep Mikado Horst en de rolstoeldansers Roll for Fun.

In 2019 organiseert stichting BES in samenwerking met rolstoeldansgroep Roll for Fun voor de vierde keer de Showdance rolstoeldanswedstrijd in Meerlo. Zoals in 2016 op dezelfde locatie. We hopen dat we veel rolstoeldansers een leuke wedstrijd kunnen laten beleven. Dit alles gaat in goed overleg met de organisatoren en SRN.

Heel graag zien we zeker t.z.t., niet alleen van de Nederlandse groepen, ook van landen buiten Nederland inschrijvingen tegemoet. Zet hem op en maak met een leuke dans onze Showdance dag tot een prachtige dansdag voor alle rolstoeldansers.

Eten na de wedstrijd:
Na de wedstrijd is er een gelegenheid om een maaltijd te gebruiken op eigen kosten. Voor reservering kunt u zelf contact opnemen met de beheerder van ’t Brugeind op telefoonnummer: 0478-691283 of via mail: info@brugeind.nl

Meer informatie?:
Voor meer informatie, houdt de websites www.showdancemeerlo.jimdo.com en www.rolstoeldansen.nl in de gaten voor het laatste nieuws.
Tevens kunt u voor meer informatie contact opnemen op onderstaande mailadressen: EJFMKusters@hotmail.com of svdbekerom@hotmail.com

Organisatie:
Werkgroep Showdance rolstoelwedstrijd Meerlo Stichting BES: Ben Coenders
Roll for Fun: Els Kusters en Sabrina van den Bekerom

Download  het inschrijfformulier

Download   het bestelformulier

Het is niet meer mogelijk om te reageren.